Iraks kristna blir färre

Undra om president Bush tänkte på att radikala muslimska ledare skulle ta chansen när han startade irakkriget? För det finns ju två alternativ… att han var helt okunnig om vad konsekvenserna skulle bli, eller att han faktiskt kunde förutse någorlunda vad som skulle bli resultatet av det hela, dvs att de kristna skulle komma i kläm pga att de är i minoritet.

Alla vet att det handlade om oljan först och främst, men det är fult att prata om det. USA låter bli att ta av sina egna oljereserver och använder gärna andras.

Så… här har vi en evangelikal president som tar hjälp av sina evangelikala vänner för att få kontrollen om oljan i Irak. Det är inte så många som vet att de evangelikala är mycket överrepresenterade i maktens korridorer i USA, och att det är de evangelikala som driver på när det gäller USA’s världsherravälde.

De evangelikala ser sig som Guds representant på jorden, och USA’s president är hans högra hand. Så de får fullständig panik om det inte är en evangelikal president i USA. De tar till alla fula knep som de kan för att få behålla makten.

Både Bush och Obama går till The Evergreen Chapel på Camp David. Det sägs vara en icke samfunsbunden församling. Men man måste kolla lite djupare för att inse att den är… vad då?… jo… evangelikal.

De evangelikala vill dölja att det är en evangelikal kyrka. Alla evangelikaler samsas snällt där. Så därför kallas den för samfunsoberoende. Just nu är pastorn sydstatsbaptist.

Och ärligt talat… baptister anser att alla som inte är baptister kommer till helvetet, dvs deras variant av helvetet. De står själva i första ledet för att slänga in folk där dessutom.

Det finns inte många baptister i Irak, och de kristna i Irak är barndöpta nästan allihopa, dvs de kommer till helvetet enligt baptisterna. Ja, det är problem pga detta, för baptister anser att man måste bli döpt med deras dop för att komma till deras variant av himlen. Och barndöpta räknas inte som döpta av baptister.

Så jag funderar på varför dessa evangelikaler var så förfärligt ivriga på att starta kriget i Irak egentligen? Var det pga oljan plus det faktum att de hade svårt för att få väckelse i Irak? De gamla kyrkorna har greppet om sina medlemmar där, så det hände inte mycket evangelikal väckelse där.

Är det kanske till och med så att baptisterna tycker att det är bra att de kristna flyr från Irak? För då går det att nå dem med de evangelikalas variant av budskapet?

För alla vet att radikala muslimska ledare tog chansen för att hämnas på krisnta pga irakkriget. Tyvärr så klumpar dessa radikala muslimer ihop alla kristna i en enda klump, när sanningen är den att det är de evangelikala som skyldiga.

För jodå…. President Obama är också evangelikal, och han fortsatte kriget han också.

Evangelikaler räknas som fundamentalister bland kristna, och de är radikala. De gillar makt och har kontrollen av presidentposten och mycket av militären också. För sanningen är den att många av USA’s officierare är evangelikaler. De är den största gruppen.

Så vad är det för skillnad på evangelikaler med vapen och muslimska extremister med vapen? Muslimerna tycker nog att det går på ett ut faktiskt. Det är därför som de inte ger upp utan kampen fortsätter i all evighet. För dem är den krassa verkligheten att evangelikala vapen står mot muslimska vapen.

Det är därför som de talar om att de kristna håller på med ett nytt korståg mot muslimerna.

Krig kostar mycket pengar och mycket lidande. Men det bryr sig inte de evangelikala om, för det viktigaste för dem är att de behåller makten. Och ärligt… de anser att de har fått makten av Gud, och att det är Gud som leder dem i kriget. Det är precis som i Gamla Testamentet faktiskt. Ingen skillnad alls.

De anser att alla som går emot dem är ledda av Djävulen, och att de är besatta av onda andar.

Den ekonomiska krisen i världen är till största delen USA’s problem, då det är de som har orsakat den. Men det är andra länder som får betala för USA’s maktbegär.

De har ingen kärlek, utan leder ett uppbåd av människor som går till doms mot alla andra som inte tycker som de gör. Det är dock konstigt, då Jesus inte ännu har kommit tillbaka och det är han och endast han som är domaren. Men dessa evangelikaler har satt sig på Jesu tron och dömer i förtid. De ser ingenting gott hos andra människor. Det är svårt att vara vän med dem, och det enda sättet att bli vän med dem är att gå med dem och bli medlem hos dem.

Och under tiden så lider de kristnai Irak och på andra platser i världen.

Så om du träffar på någon som tycker om att prata om helvetet, och som gillar att ta ton mot folk, och som gillar att tala om hur usliga vi människor är… då är chansen stor att du träffat på en evangelikal. De gillar att tala om andras synder, men inte om sina egna.

Och en liten hemlis som de aldrig nästan vill erkänna fastän deras ledare har erkänt… det är de evangelikala som var jättemycket rasistiska. Först nu så är det en svart evangelikal president i USA. Men han är rent genetiskt mera vit än svart faktiskt, för han är mulatt.

Läs mer  Läs mer  Läs mer  Läs mer  Läs mer  Läs mer  Läs mer  Läs mer  Läs mer  Läs mer  Läs mer