Ensamstående vuxna sommarkonvent

evJag fick en inbjudan till Ensamstående vuxnas sommarkonvent i Finland 12-14 juli. Visst lät det lockande att umgås med medlemmar i mina fäders bygder, men tyvärr hade jag inte möjlighet.

Det är så roligt att det finns evenemang som dessa där man kan träffa andra som delar ens tro och vet att man kan ha roligt utan alkohol och bara kunna vara sig själv. Så gott som varje år anordnas Carpe Diem och Påskkonferensen för Ensamstående vuxna i kyrkan. Dessutom tillkommer en del konferenser som detta sommarkonvent och den årliga Nyårsfesten i Oslo. I våras besökte jag Påskkonferensen vilket var en fantastisk upplevelse av gemenskap och glädje. När Carpe Diem hölls 20-23 juni i år så kändes det dock lite besvärligt för en del medlemmar. Det krockade nämligen med ett annat Ensamstående Vuxna konvent i Storbritannien. Det är vanligt att medlemmar i Sverige åker på konvent både i de nordiska länderna, Storbritannien och även USA.

Naturligtvis har det tagits en massa bilder under konventet i Finland och för den som har lust att kika är det bara att klicka på denna länk: http://www.smugmug.com/gallery/30532133_JCwnLp/2634723610_ZGxXhvQ#!i=2633918212&k=2ThJBHt