Kyrkan släpper avslöjande klipp om tempelgarments och tempelkläder

kläder Idag blev jag faktiskt rätt chockad. Jag fick ta del av ett youtubeklipp som lades ut av kyrkans officiella nyhetskanal Mormon Newsroom den 16 oktober. Den handlar om de underkläder som vi medlemmar i kyrkan bär då vi som vuxna har gått igenom templet. I filmen visas också vad vi medlemmar brukar beteckna som ”paketet” eftersom det är ett slags fodral där vi förvarar våra accessoarer; en huvudbonad, ett band/skärp, ett förkläde och en robe/mantel. Nu visas både tempelkläder och innehållet i paketet upp. Det är alltså sånt som vi aldrig får visa upp utanför templet och därför är det för mig som medlem helt sensationella nyheter som en ickemedlem aldrig skulle förstå.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=SkTz_NQqKA8?rel=0&w=560&h=315]